Tälje mark

Totalentreprenör inom
mark-, betong- och anläggningsarbeten

Jobba hos oss

Gillar du tanken av att i en ledande roll vara med på resan att vidareutveckla och utforma ett växande företag så är du varmt välkommen till oss. Vi expanderar med ytterligare tjänster för att möta efterfrågan.  Vi är ett trivsamt gäng med mycket låg personalomsättning, välkommen till oss!

 

Platschef i Södertälje/Stockholmsområdet med omnejd.

Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, där du leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för styrningen och planeringen för personal och underentreprenörer så att tekniska, funktionella, ekonomiska, arbetsmiljö-, miljö- och tidsmässiga krav kan uppfyllas, i detta stöds du av Arbetschefen. Du medverkar vid upphandling, håller tät kontakt med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.

Vem är du

Erfaren platschef inom mark- & anläggningsarbeten med yrkesmässig bakgrund, alternativt en högskoleutbildning/ YH-utbildning kombinerat med branscherfarenhet. Förutom byggtekniskt kunnande är du en erfaren ledare som är bra på att dagligen leda och fördela arbetet, ha god ordning, lösningsorienterad, skapa god stämning med alla på bygget. B-körkort samt goda kunskaper i svenska är ett krav.

Arbetsledare i Södertälje/Stockholmsområdet med omnejd.

Förnärvarande har vi ingen ledig tjänst men är du rätt person kan du alltid skicka in en spontanansökan.

 

Kalkyl - Ny tjänst

 

Vi söker en person med erfarenhet från självständigt kalkylarbete inom mark- & anläggning. Tjänsten är ny och du kommer att få vara med och utforma tjänsten, dess rutiner och vara en del i företagets fortsatta utveckling. I kalkylteamet ingår företagsledningen så det finns alltid bollplank för lösningar och idéer. Körkort är ett krav.

 

 


Kontaktpersoner

 

Anders Henlöv  & Christina Sand
Tel vxl  08-550 142 70


Välkommen med din ansökan! 

info@taljemark.se

 

 


Tälje Mark AB Box 309 151 24 Södertälje Telefon: 08-550 142 70 Besöksadress: Gröndalsvägen 2B
Webbplats utvecklad av Trinax AB